суботу, 25 серпня 2018 р.

Гуляй село, щоб всім весело було. В селах Заїківка та Луб'янка відзначили День села

У селах Заїківка та Луб'янка відбулося гучне та цікаве святкування днів сіл. У Луб'янці весела музика лунала на все село. На святкування зійшлися майже всі жителі: і старі, і малі... З найщирішими привітаннями, побажаннями та подарунками перед селянами виступив заступник голови Білокуракинської ОТГ Віктор Носуля, староста села Роман Курочка та помічник керівника громадської приймальні народного депутата України В.С.Курила Наталія Хмеленко. Так, подарунки цього дня отримали: творчі колективи села, працівники з благоустрою Г.К.Мальцева, В.М.Третяк, О.І.Гнатенко, І.М.Гладченко тощо.
Після урочистої частини розпочався святковий концерт. Свою творчість селянам дарували: гурт із Лозно-Олександрівки, місцевий колектив «Чарівниця», дует «Мелодія», Євген Петренко, самодіяльний дитячий гурт «Зірочка», дитячий танцювальний колектив «Ритм» та ін.
Паралельно кожен присутній на святі мав можливість поласувати смачною польовою кашею, взяти участь у святковій лотереї. Батути для дітлахів, патріотичний конкурс на знання рідного краю зі смачними подарунками, караоке та інші розваги радували гостей свята.
Кожен присутній був задоволений від святкового дійства. Завершив свято святковий салют, але ще довго над селом лунала музика...
Святкування Дня села Луб’янка відбулося за підтримки П.Гнатенка, С.Хмеленка, директора СФГ «Діоніс» М.Г.Лавренка, директора СФГ «Пролісок» В.М.Ковальова тощо.
Дружно і весело святкувала День рідного села і Заїківка. У сільському клубі лунала музика. Теплими словами привітали присутніх на чудовому святі голова Білокуракинської ОТГ Сергій Сірик, його заступник Віктор Носуля, староста села Роман Курочка. Подарунками з нагоди свята були нагороджені: ветеран Другої Світової війни М.Ф.Гринько, працівники з громадських робіт Юрій Воробйов, Наталія Бабак, Людмила Бунчужна, Валерій Заїка, дівочий колектив «Оксамит», якому виповнюється 5 років.
Концертну програму продовжили місцеві аматори сцени. Прекрасні пісні про село подарував народний вокальний ансамбль «Заїчанка», дівочий колектив «Оксамит», сучасні танці продемонстрував дитячий танцювальний гурток «Зірочки», веселі пісні і гарний настрій дарував В’ячеслав Вітер. Присутнім свої виступи подарував гурт із Лозно-Олександрівки.
Кожен бажаючий міг поласувати смачною польовою кашею, яку приготував Олександр Бунчужний, та тортом, який випекла своїми руками Світлана Стогнієва.
Селяни з захватом та задоволенням відпочивали на святі, співали в караоке, танцювали, дарували артистам гучні аплодисменти. Дійство доповнив святковий феєрверк.
Особлива подяка спонсорам свята: В.М.Світличному, В.С.Мілютіну, Д.О.Стогнію, В.О.Стогнію, М.Г.Лавренку, В.М.Ковальову.
День села Заїківка
День села Луб'янка
 День села Луб'янка

Немає коментарів:

Дописати коментар