суботу, 1 грудня 2018 р.

Завжди готові допомогти

Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня інвалідів - справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Особи з інвалідністю - це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре.
Щороку в Україні збільшується кількість інвалідів і ця невтішна тенденція покладає особливі зобов'язання як на владу, так і на суспільство щодо соціального захисту людей з особливими потребами та адаптації їх до нормального життя.
У приміщенні водолікарні Білокуракинської ЦРЛ працює відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Білокуракинської селищної територіальної громади. На сьогодні реабілітацію у відділенні проходять 15 дітей з особливими потребами. Всього на території Білокуракинської селищної територіальної громади проживає 68 дітей з інвалідністю.
Діти, які відвідують установу, отримують не тільки психологічну і медичну допомогу, реабілітаційний процес направлено також на створення умов для розкриття творчих здібностей у дітей.
Колектив відділення бажає всім здоров’я, оптимізму, віри в свої сили. Не залишайтеся сам на сам зі своєю бідою. Ми завжди чекаємо на вас і готові допомогти.
Є поміж нас багаті й бідні.
Кому що треба, доля не пита.
Та є дві речі всім нам необхідні:
У світі - мир, а в душах - доброта.

Ірина ПЕТРИЧЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар