суботу, 8 грудня 2018 р.

Відзначили День Гідності та Свободи в Курячівській ЗОШ

У Курячівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відзначали День Гідності та Свободи. Свято встановлено Указом Президента України Петра Порошенка від 13 листопада 2014 року. Метою запровадження пам'ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. У цей день було проведено ряд заходів, приурочених до цієї важливої дати. Зокрема, було проведено виставку «Революція Гідності та Свободи».
В усіх класах були проведені години спілкування «Зима, що нас змінила», «Україна - країна нескорених!». Для учнів 1-11 класів також був проведений виховний захід «Слава героям! Слава Україні!».
Метою всіх заходів було: вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист
демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об'єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку XXI століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Немає коментарів:

Дописати коментар