суботу, 8 грудня 2018 р.

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

З метою виховання у дітей свідомого ставлення до безпеки людини, вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях у Курячівській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено Тиждень знань з безпеки життєдіяльності на тему «Небезпечний вогник».
Розпочався тиждень з проведення виховної години на тему «Пожежники на захисті життя та здоров'я людей».
У приміщенні бібліотеки проводилася виставка-огляд літератури «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди» та бесіда «Пожежа».
Протягом тижня проходив конкурс тематичних малюнків на тему: «Вогонь - не іграшка», «Правила протипожежної безпеки». Активну участь у конкурсі взяли такі учні: учениця 2 класу Єлизавета Бурик, учениця З-А класу Тетяна Пруднікова, учень 4 класу В’ячеслав Терент'єв, учень 5 класу Ілля Кравцов, учениця 5 класу Єлизавета Іванкова.
Впродовж тижня учні повторили та поглибили свої знання з правил поведінки при виникненні пожежі та її запобігання, переглядаючи відеофільм «Пожежники» та «101 - служба порятунку».
Для учнів 7-11 класів проводився виховний захід «Пожежна безпека», а для 1-6 класів - виховний захід «З вогнем не жартуй!» Для учнів 8-11 класів були проведені тестові завдання на протипожежну тематику.
Була проведена навчальна евакуація учнів та працівників школи з метою поліпшення пожежно-профілактичної роботи і відпрацювання порядку евакуації з приміщення школи.
У кінці Тижня були підведені підсумки та нагородження активних учнів грамотами.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

1 коментар:

  1. я хочу поділитися своїм свідченням про те, як пан. Бенджамін допоміг мені позику у розмірі 2 000 000,00 доларів для фінансування мого проекту вирощування марихуани. Я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною фінансовою компанією з усіма, хто шукає спосіб розширити свій бізнес-проект. . фінансова компанія. всі, хто звертається за фінансовою підтримкою, повинні зв’язуватися з ними за адресою 247officedept@gmail.com. Пан Бенджамін також працює у WhatsApp + 1-989-394-3740, щоб полегшити завдання будь-якому заявнику.

    ВідповістиВидалити