суботу, 13 жовтня 2018 р.

Рішення федерації футболу Білокуракинської ОТГ

Нещодавно відбулося засідання федерації футболу Білокуракинської територіальної громади, на якій розглядався матч 13 туру чемпіонату Білокуракинської ОТГ між командами Луб'янки та Нещеретового. На засіданні федерації був розглянутий рапорт арбітра матчу М.І.Силкіна та пояснювальна записка представника команди Луб'янка В.С.Курочки, в яких йшлося про неспортивну поведінку гравців обох команд, що призвело до бійки на футбольному полі, зупинення гри.
У ході жвавого обговорення цього питання більшістю голосів члени федерації вирішили командам «Луб’янка» та «Нещеретове» зарахувати поразку з рахунком 0:5 (згідно положення про проведення чемпіонату з футболу серед команд Білокуракинської ОТГ за правилами «Шкіряний м'яч» п. 6.9, команди, що беруть участь у змаганнях, зобов'язані виконувати всі вимоги правил та положень про змагання, проявляючи високу дисципліну, організацію та повагу до суперника, арбітрів та глядачів. У разі недисциплінованої поведінки футболістів офіційних представників однієї з команд, за рішенням арбітра, гра може бути зупинена. Представники команд не мають права втручатися в дії арбітра гри. Керівники, тренери - представники несуть відповідальність за поведінку футболістів, офіційних осіб та вболівальників своєї команди. Якщо гра не закінчена за вини двом команд, то їм зараховується технічна поразка з рахунком 0:5).
За грубе порушення правил гри футболістів О.Багана, В.Стогнієва (команда «Луб'янка»), О.Харченка (команда «Нещеретове») дискваліфіковано до кінця проведення чемпіонату об'єднаної територіальної громади.
Склад федерації футболу Білокуракинської ОТГ:    М.І.Єрьоменко - голова; Л.В.Журба - секретар; М.О.Нехаєнко, В.М.Вітер, О.М.Мартиненко, Ю.М.Оселедько, С.В.Беденко, А.М.Коваленко, С.І.Буряк, В.Л.Письменний, В.В.Єресковський - члени федерації.

Адміністрація федерації футболу Білокуракинської територіальної громади

Немає коментарів:

Дописати коментар