суботу, 27 жовтня 2018 р.

Висадили сакури

Близько трьох років за підтримки народу Японії у Білокуракинському Будинку дитячої та юнацької творчості реалізовується проект «Об'єднані Білокуракинщиною», керівником ініціативної групи є Людмила Лушнікова. У зв'язку з цим, у рамках проекту «Сприяння сталому розвитку та згуртуванню громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі», другий рік традиційно відбувається висадка японського дерева сакури на знак пошани до народу Японії. Варто зазначити, що в минулому році було висаджено 10 дерев. Цього року Міжнародною організацією з міграції було придбано 20 саджанців сакури, які висадили на території дитячого майданчика «Бєрєндєєвка».
В акції брали участь начальник відділу освіти Білокуракинської селищної ради Любов Зубкова, керівник проекту «Об’єднані Білокуракинщиною» Людмила Лушнікова, спеціаліст з благоустрою та екологічної безпеки Білокуракинської селищної ради Сергій Рожко, педагоги та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, вчителі та учні Білокуракинської ЗОШ №1, жителі громади.
Діти жваво обговорювали таку радісну подію та, як справжні господарі, вже запланували заходи з утеплення цих дерев у зимовий період. Враховуючи гарний настрій, який панував, і завзятість дітей, є впевненість, що японська сакура прекрасно себе почуватиме на території Білокуракинщини.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар