суботу, 27 жовтня 2018 р.

Олімпійський урок

На спортивному майданчику Білокуракинської ЗОШ №2 відбувся Олімпійський урок. У гості до футболісток ЖФК «Кобра» завітали представники олімпійського комітету Луганської області: кандидат в майстри спорту з футболу, гравець футбольних клубів «Шахтар» (Свердловськ) та «Зоря» (Луганськ) Сергій Шакун і багаторазова чемпіонка України, бронзовий призер Олімпійських ігор в Сіднеї з велосипедного спорту Ірина Янович. Рості розповіли дівчатам про свої спортивні досягнення, про Олімпійський рух в Луганській області в Україні та світі загалом. Провели майстер-клас, тренування з футболу та Олімпійську вікторину.
Всі учасники Олімпійського уроку отримали від гостей сувеніри з олімпійською символікою, а кращі знавці історії олімпійського руху отримали особисті цінні подарунки.
У кінці зустрічі всі бажаючі сфотографувалися з видатними спортсменами Луганщини та отримали від них автографи на згадку про Олімпійський урок.
Ну і, звичайно, не обійшлося без футбольних баталій. Вихованки клубу були розподілені на чотири команди по територіальному принципу і розіграли між собою кубок ЖФК «Кобра» з міні-футболу. В результаті одноколового турніру місця розподілились наступним чином: І місце «Кобра»-С (дівчата з села Шапарівка), ІІ місце «Кобра»-М (дівчата з кварталу Миру, Білокуракине), ІІІ місце «Кобра»-Ц (дівчата з центральної частини селища, Підгорівки та «Світанку»), IV місце - Білокуракинська ЗОШ №2. До речі, дівчата з Білокуракинської ЗОШ №2 хоча і посіли на турнірі 4 місце, продемонстрували досить гарний футбол, враховуючи те, що вони займаються цим видом спорту лише три тижні.
А вже 30 жовтня юні «кобрята» будуть захищати честь Білокуракинської селищної територіальної громади на Всеукраїнському вибірковому етапі Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2004-2005 р.н. Місце проведення змагань - м. Лиман Донецької області. Побажаємо їм успіхів!

Анатолій КРИВУЛЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар