суботу, 20 жовтня 2018 р.

Білокуракинські гирьовики підкорюють нові вершини

Місто Лева прийняло Кубок Асоціації гирьового спорту України. У змаганнях взяли участь більше 130 спортсменів з таких областей: Тернопільська, Львівська, Закарпатська, Запорізька, Сумська, Чернівецька, Луганська, Рівненська, Черкаська, Волинська, Хмельницька та Миколаївська. Спортсмени змагалися у двоєборстві, довгому циклі, ривку, а також найбільш витривалі випробовували свої сили в на-пів-марафоні. Змагання проводили на спорткомплексі «Львівська політехніка».
Луганську область представляло 4 учасника, і це наші земляки, які як завжди продемонстрували свої вміння на високому рівні. Тож Віолетта Головченко серед юніорок (у вазі до 58 кг) зайняла І місце, серед жінок - І місце з результатом 140 балів; Вероніка Гармаш серед юніорок (у вазі до 65 кг) зайняла ІІ місце, серед жінок - II місце з результатом 130 балів. Роман Урозалієв (у вазі до 74 кг) серед юніорів посів ІV місце, серед чоловіків - ІІІ місце з результатом 225 балів; Кирило Кудінов (у вазі до 80 кг) виборов серед юніорів І місце, серед чоловіків II місце з результатом 193 бали. Всі вони виконали нормативи Кандидата в майстри спорту. Дані змагання були відбірковими до чемпіонату Європи.
Такі результати не були б досягнуті без фінансової підтримки директора ДП АПК «УкрАгроСтар» Максима Васильєва та тренера Володимира Чижевського, який в кожного свого учня вкладав часточку не тільки своїх вмінь, а й серця.
Ми пишаємось нашими земляками! Так гримати!

Немає коментарів:

Дописати коментар