суботу, 10 листопада 2018 р.

Нещеретівському спортсмену – 60


Виповнилося 60 років одному з найкращих футболістів Білокуракинщини, жителю села Нещеретове Олександру Шиленку. Традиційно, Білокуракинська селищна територіальна громада вітає своїх ювілярів культурно-спортивними заходами. Ось і цього разу у спортивному залі Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. привітати спортсмена з ювілеєм зібрались ветерани футболу та молоде підростаюче покоління в особі юнаків Нещеретівської школи та дівчат ЖФК «Кобра».
Від імені присутніх та від себе особисто Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик привітав Олександра Олексійовича з цією датою. Побажав йому міцного здоров’я та ще довго демонструвати свою спортивну майстерність на футбольному полі. Він також згадав ті юнацькі роки, коли вони разом грали за збірну команду Білокуракинського району на обласних та всеукраїнських змаганнях і вручив ювіляру подарунок від громади.
Працівники Нещеретівського сільського клубу подарували імениннику улюблену пісню ветеранів-футболістів «Команда молодости нашей». Не обійшлося в цей день і без футболу. Спочатку силою помірялися юнаки Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. і юні «кобрята». Хлопці були сильніші за дівчат, обігравши їх з рахунком 7:1 та 2:0. Потім на футбольному полі зіграли між собою ветерани району та ветерани села Нещеретове. Цього разу «збірникам» вдалося реалізувати два своїх польових моменти і вони здобули перемогу з рахунком 2:0.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Немає коментарів:

Дописати коментар