суботу, 17 листопада 2018 р.

Трудове життя присвятила сільському господарству

Хочеться розповісти про одну чудову жінку, нашу землячку Галину Єгорівну Перепічай. Народилася вона 6 травня 1943 року в родині колгоспників в селі Павлівка. В сім'ї, крім Галини Єгорівни, було ще двоє синів. І батьки змалечку привчали своїх дітей до праці та любові до рідного краю. У1950 році Галина Єгорівна пішла до першого класу і протягом десяти років навчання проявляла себе здібною до науки дівчиною. З відповідальністю ставилася до уроків і вчителів. По закінченню школи одразу пішла працювати на ферму - дояркою.
Попрацювавши два роки в МТФ у селі Павлівка, Галина Єгорівна познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком - Іллею Павловичем, який працював трактористом в селі Шовкунівка. Молодий, завзятий хлопець закохався в чорняву, карооку дівчину. І в лютому 1963 року одружилися. Галина Єгорівна переїхала до рідного села її чоловіка. В березні перейшла працювати до МТФ колгоспу «Зоря» - дояркою. Після народження сина-первістка через місяць одразу вийшла працювати. Свою роботу виконувала якісно і совісно. У 1968 році народився другий син. Батьки з дитинства виховували своїх дітей у любові. Привчали їх до праці на землі і поваги до людей.
У 1993 році Галина Єгорівна пішла на пенсію, 33 роки присвятивши себе праці в колгоспі. Працювала завжди, не покладаючи рук. Вона була трудівницею, за що нагороджена медаллю і почесними грамотами.
Галина Єгорівна виховала двох синів, які працюють в рідному колгоспі, продовжуючи справу своїх батьків. Зараз ця чудова жінка, мати і бабуся присвячує себе своїм рідним та близьким.
Тож побажаємо Галині Єгорівні та її родині з нагоди професійного свята добробуту, наснаги, усіляких гараздів, міцного здоров'я та довгих років життя.

С.ПАНЧЕНКО, староста сіл Дем'янівка, Шовкунівка

Немає коментарів:

Дописати коментар