суботу, 10 листопада 2018 р.

Відбулись змагання «Козацькі забави»

На базі Просторівської ЗОШ І-ІІІ ст. третій рік поспіль були проведені традиційні змагання «Козацькі забави», присвячені Дню козацтва та святу Покрови Пресвятої Богородиці. У змаганнях взяли участь команди Курячівської ЗОШ І-ІІІ ст., Павлівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Просторівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Змагання та урочисту лінійку відкрив директор Просторівської ЗОШ В.В.Свергун. Він привітав гостей зі святом та побажав учасникам успіхів. Після чого вчитель історії Просторівської ЗОШ Ю.В.Шавернєва розповіла учням історію виникнення свята Покрови та Дня козацтва. З програмою змагань учасників ознайомив учитель фізичного виховання Просторівської ЗОШ І-ІІІ ст. В.В.Чижевський. І ось закрутилась круговерть змагань.
У конкурсі «Забава кашоварів» перемогу здобула команда учнів Просторівської ЗОШ, друге місце розділили між собою команди Павлівської ЗОШ та Курячівської ЗОШ. У конкурсі «Біг з двома м'ячами» перемогла команда Павлівської ЗОШ, друге місце посіла Просторівська ЗОШ, третє - команда Курячівської ЗОШ. У конкурсі "Пліч-о-пліч з товаришем» перемогла команда Просторівської ЗОШ, друге місце за командою Курячівської ЗОШ, третє місце- команда Павлівської ЗОШ. У конкурсі «Потяг» першою до фінішу прийшла команда Просторівської ЗОШ, другою - команда Павлівської ЗОШ і третьою прийшла команда Курячівської ЗОШ. У конкурсі «Влучний стрілець» перемогла команда Просторівської ЗОШ, другою була команда Павлівської ЗОШ, третьою - команда Курячівської ЗОШ. У конкурсі «Скакалка» перемогла команда Курячівської ЗОШ, друге місце зайняла команда Просторівської ЗОШ, а третє місце - команда Павлівської ЗОШ. У конкурсі «Протигази» здобула перемогу команда Просторівської ЗОШ, друге місце - за командою Павлівської ЗОШ, третє дісталося команді Курячівської ЗОШ. Завершальним у цьому виді змагань був конкурс «Перетягування канату», в якому перемогла команда Просторівської ЗОШ, друге місце - команда Павлівської ЗОШ, третє місце - команда Курячівської ЗОШ.
Після спортивних змагань всі команди були запрошені до квест-кімнат, де теж треба було позмагатись на кмітливість та швидкість. Ці кімнати підготували для учасників вчителі Просторівської ЗОШ: Ю.В.Жарких, Ю.М.Майборода, Ю.В.Шавернєва та Т.В.Гончарова.
А ще з великим захопленням команди шкіл брали участь в інтелектуально-розважальних іграх, які приготувала для них учитель інформатики Н.М.Бурківченко. До суддівства були запрошені вчителі фізичного виховання з кожної із шкіл, які гідно оцінювали всі проведені конкурси.
Ось і закінчились змагання, на яких учні показали не лише високий рівень фізичної підготовки, а й кмітливість та інтелект. Підсумки змагань підбив директор Просторівської ЗОШ І-ІІІ ст. Званням «Спритний козак» була нагороджена команда Просторівської ЗОШ, «Кмітливий козак» - команда Павлівської ЗОШ, «Розумний козак» - команда Курячівської ЗОШ, також усім командам були вручені солодкі призи. І на завершення свята учасників та глядачів пригостили смачною козацькою кашею.
У цих змаганнях переможців та переможених не було - перемогла дружба.

Адміністрація Просторівської ЗОШ

Немає коментарів:

Дописати коментар