суботу, 10 листопада 2018 р.

Забезпечує якісні пасажирські перевезення

Днями у залі засідань Білокуракинської селищної ради голова громади Сергій Сірик вручив подяку Анатолію Лабузову з нагоди святкування Дня автомобіліста за плідну співпрацю, професіоналізм, відданість свої справі та активну життєву позицію.
Анатолій Миколайович Лабузов народився 22 вересня 1967 року. Свою трудову діяльність розпочав у 1985 році у Білокуракинській автоколоні №3 і в цьому ж році був призваний до армії. У 1987 році вступив до Луганського аграрного університету.
З 1991 року по 2007 рік Анатолій Миколайович працював в органах внутрішніх справ. У 2007 році звільнився та розпочав свою діяльність інструктором ДОСААФ. У 2011-2015 рр. працював інженером у Білокуракинському АТП. 3 2016 року Анатолій Лабузов розпочав підприємницьку діяльність.
Анатолій Миколайович бере активну участь в громадському житті, на пільгових засадах надає послуги з автоперевезення. Автомобіліст - професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Недарма в народі про неї складено скільки чудових пісень та історій. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. За досягнуті успіхи відзначений грамотами та подяками на районному рівні.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Немає коментарів:

Дописати коментар