суботу, 17 листопада 2018 р.

З любов’ю до рідної землі

Опустіли поля, птахи відлетіли у вирій. Прийшла осінь з тишею та золотим листям. Завершилися сільськогосподарські роботи, зібрано врожай. Підводять підсумки аграрії. Робота на землі завжди була почесною, тому що без золотих зерняток пшениці не може існувати людство. «Хлібороби» - так народ називає тих людей, які вирощують хліб. Завжди славилося село Павлівка людьми, відданими своїй професії.
Змінюється покоління та залишається незмінною їх любов до землі. Сьогоднішні працівники агропромислового сектору - це нова формація з новими формами господарювання. Вони не стоять осторонь від сільського життя. Багато добрих справ на рахунку фермерів та керівників агроформувань. Без їхньої допомоги не залишаються й учні Павлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Із року в рік допомагають школі: депутат районної ради Д.І.Козленко, В.Д.Лукавенко, В.В.Єресковський, В.В.Вітер, В.Г.Лавренко, М.М.Кошеленко, В.М.Сагайдак у підготовці до нового навчального року, в організації поїздок учнів на спортивні змагання та фестивалі, в обслуговуванні території, в проведенні новорічних свят та інших добрих справах. У жовтні відбулася особлива подія: до нашої школи приїздили учні та вчителі Суховільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бродівського району Львівської області. Допомогу в організації перебування гостей надали керівники: СТОВ «Роздольне» В.Г.Лавренко, СТОВ «Славутич» В.В.Вітер, ФСГ «Промінь» В.Д.Лукавенко, ПП «Нива-7» Д.І.Козленко, ФГ «Ересковський» В.В.Ересковський. Названа підтримка збоку сільгоспвиробників - лише частка тієї спонсорської допомоги, що надають ці люди.
Напередодні професійного свята хочеться висловити їм велику вдячність за участь у справах навчального закладу від учнівського та педагогічного колективів, побажати успіхів в їхній нелегкій, але благородній праці.

Ю.РОМАШЕНКО,
директор Павлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Немає коментарів:

Дописати коментар