суботу, 3 листопада 2018 р.

Свято творців добра і милосердя

У переліку професійних свят нашої держави є особливе свято. Це День працівника соціальної сфери. Саме ця професія, що передусім визначається категоріями добра і милосердя, сьогодні вкрай необхідна людям.
Діюча система соціального захисту охоплює практично всі сфери суспільного життя, і саме через професійні і людські якості її працівників громадяни оцінюють авторитет влади, рівень турботи держави і суспільства про людину.
В управлінні соціального захисту населення Білокуракинської райдержадміністрації працює 33 фахівця, які щоденно турбуються про ветеранів, осіб з інвалідністю, самотніх людей похилого віку, дітей з інвалідністю, опікуються проблемами зайнятості і безробіття, оплати праці, соціально-трудових відносин, адресної допомоги, надання житлових субсидій тощо. Сьогодні контингент одержувачів державних допомог, компенсацій, пільг, субсидій в управлінні складає 7810 осіб. На сьогодні загальна сума виплат вже склала 65,433 мільйона гривень.
Майже 4,7 тисяч сімей району в цьому році користувалися житловими субсидіями. У центрі нашої постійної уваги і турботи ветерани війни, їх у нас 774 особи. На сьогодні є певні позитивні зрушення у забезпеченні ветеранів технічними засобами реабілітації, оздоровлення тощо. Всі соціальні виплати громадянам виплачуються без затримки і у повному обсязі. Нерозв’язаних гострих проблем, на жаль, вистачає. Тому кожного дня ми шукаємо шляхи для подолання труднощів, розмірковуємо над тим, як поліпшити соціальний стан наших громадян. Обмірковуємо, як кажуть, не проблеми, а можливості їх негайного розв'язання.
До вирішення питань соціального захисту громадян причетні також і багато інших установ, організацій, громадських об’єднань району. Це свято усіх, хто творить добро, живе в милосерді і у вічній любові до ближнього.
Шановні колеги! Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі. Переконані, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого району, соціального захисту тих, хто його потребує.
Зичимо вам міцного здоров'я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення.
Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.
В урочистий день професійного свята ми вшановуємо тих, хто високим професіоналізмом та службовим сумлінням свого часу забезпечував вирішення найгостріших соціальних проблем. Це наші почесні пенсіонери: керівники - М.І.Фощій, І.В.Пилипенко, С.В.Гончаров, спеціалісти - В.К.Скиданенко, К.І. Бондаренко. Н.І.Бондаренко, В.А.Косяченко, Л.А.Яцун, О.Г.Оселедько, О.Г.Качан. Бажаємо всім їм міцного здоров'я та довгих років життя.

Н. БОЙКО, начальник УСЗН Білокуракинської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар