суботу, 24 листопада 2018 р.

Учасники велоклубу «Караван» повернулися з мандрівки західною Україною

Велоклуб Караван (Білокуракине) на західній Україні, 2018 рік
Вчитель... Як багато сенсу в цьому слові... Для кожного воно має різне забарвлення. Діти багато часу проводять в школі, тому вчителі здійснюють помітний вплив на їх характер і світогляд У Білокуракинській ЗОШ №1 працює багато талановитих, творчих вчителів, справжніх майстрів своєї справи. Саме такими людьми є вчитель фізкультури і засновник велоклубу «Караван» Олександр Болкун та його заступник Альона Запара. Вони організовують різні походи, змагання, відкривають неповторний світ своїм вихованцям, уміло ведуть їх стежинами доброти, дружби, запалюючи в їх трепетних серцях вогник допитливості і віри в себе. У походах діти навчаються витривалості, взаємовиручці, відповідальності і все це завдяки їх наставникам.
З 24 жовтня по 6 листопада караванці у складі учнів 8-10 класів Білокуракинської ЗОШ №1, а саме: Нікіти Левченка, Дмитра Силкіна, Михайла Діщука, Нікіти Кійка, Анни Тимофєєвої та Анни Лисенко подолали відстань 440 км дорогами Рівненської (Острозький, Гощанський, Рівненський, Дубновський, Радивилівський райони), Тернопільської (Кременецький, Почаївський райони), Львівської (Бродівський, Золочівський, Бузький, Жовківський райони) областей та м. Львів. Ця подорож відбулася у рамках реалізації програми «Схід і Захід - разом». Діти отримали незабутні враження, побачили історичні місця України, загартувалися у подоланні тривалих відстаней.
У кожному населеному пункті на велосипедистів Білокуракинщини чекали гостинні зустрічі та нові знайомства. Зокрема, у м. Жовква познайомилися зі своїми колегами та однодумцями - членами дитячого велоклубу «Росинка», який очолює Лука Павлюк. Також у деяких містах учасники клубу проводили презентацію своєї діяльності для вчителів, учнів навчальних закладів, місцевої влади та всіх бажаючих.
Це лише мала доля усіх тих місць, які відкрив для себе «Караван», і це тільки початок, адже попереду ще багато нескорених вершин, поставлених цілей, яких обов’язково будуть досягати учасники клубу. Батьки, діти та керівництво клубу висловлюють щиру подяку голові Білокуракинської райдержадміністрації Сергію Іванюченку, голові Білокуракинської ОТГ Сергію Сірику за підтримку, піклування, допомогу у вирішенні ряду проблем та всім, хто так щиро та дружньо зустрічав делегацію велоклубу на території Західної України.
Пишаємося вами, веломандрівники, та бажаємо легких і цікавих маршрутів.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Велоклуб Караван (Білокуракине) на західній Україні, 2018 рік
 Велоклуб Караван (Білокуракине) на західній Україні, 2018 рік
 Велоклуб Караван (Білокуракине) на західній Україні, 2018 рік

Немає коментарів:

Дописати коментар