суботу, 29 вересня 2018 р.

Ігровий майданчик – цікаве дозвілля для дітей

Сергій Сірик, мер смт Білокуракине
Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Для дітей, які і проживають у смт Білокуракине по вул. Енергетиків відбулося справжнє свято - відкриття дитячого ігрового майданчика. Цей об'єкт з'явився завдяки злагодженій праці Білокуракинської ОТГ, ініціативних батьків та просто небайдужих людей, які об’єднали свої зусилля, щоб принести радість малечі. Адже ігровий майданчик - місцевий острівець дитячого відпочинку, веселощів і сміху, туди зможе прийти кожна дитина мікрорайону.
Він дозволить зайняти дітей і захистити від небезпечних необдуманість вчинків і ситуацій, що загрожують їх здоров'ю.
На заході серед почесних гостей були присутні голова Білокуракинської ОТГ Сергій Сірик та директор Білокуракинського елеватору Микола Віхров, який зробив великий внесок у побудову даного майданчика. Під час свого виступу Сергій Іванович наголосив: «Безумовно, тільки гуртом, спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень життя мешканців нашого району та забезпечити соціально-економічний розвиток громади». Відбулося нагородження. Так, подяками Білокуракинської селищної територіальної громади за активну життєву позицію та участь у проведенні робіт з облаштування зони відпочинку по вулиці Енергетиків на території Білокуракинської громади були нагороджені родини Олексія та Тетяни Гойдіних, Євгена та Юлії Чорнух, Юрія та Ганни Заїк, Петра та Світлани Нестеренків, Олександра та Тетяни Гойдіних, Олександр Чередниченко, Михайло Щоткін тощо.
Завершилося свято на приємній «солодкій» ноті: маленькі учасники отримали смаколики від Білокуракинської ОТГ та сфотографувалися. Відчувалося, що усі дітлахи залишилися задоволеними.
Сергій Сірик, мер смт Білокуракине
 Жителі кварталу Миру, смт Білокуракине
 Жителі кварталу Миру, смт Білокуракине

Немає коментарів:

Дописати коментар