суботу, 22 вересня 2018 р.

КВАРТАЛ МИРУ ВІДЗНАЧИВ СВІЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ


Нещодавно квартал Миру, що у смт Білокуракине, відзначив свій 37-річний ювілей. Організаторами святкування стала Білокуракинська селищна рада Білокуракинської об’єднаної територіальної громади на чолі з головою С.І.Сіриком. Культурно- спортивне свято розпочала ведуча Ніна Ланіна, яка наголосила, що цього святкового дня всі зібралися, щоб озирнутися назад, згадати добрим словом тих, хто брав участь у будівництві, ближче познайомитися один з одним, показати свою спритність у спортивних іграх, послухати і заспівати гарну пісню.
На імпровізовану сцену було запрошено почесних гостей: голову Білокуракинської ОТГ Сергія Сірика, директора Білокуракинського елеватору М.М.Віхрова, який зробив вагомий внесок у розвиток кварталу Миру та керівників, які стояли у витоків будівельних організацій - Миколу Гапочку, Анатолія Мухіна та Олександра Косяка. Багато теплих слів привітань на адресу місцевих жителів висловив депутат Верховної Ради 7 скликання Сергій Гончаров.
Цього дня, в першу чергу, згадали добрим словом тих, хто надихнув життя у будівництво кварталу Миру, яке розпочалося у 1983 році, а через 10 років, у 1993 році, було закінчено будівництво останнього восьмого будинку. Будівельними бригадами на той час керували Петро Робочий та Генадій Крупов, яких об’єднувало одне - любов до своєї важкої та складної професії будівельника. Першими мешканцями новозбудованих квартир стали сім'ї Ларіних, Шутів, Світличних, Рязанцевих, Ковтунів, Оселедьків, Яцунів та ін.
Танцювальний колектив Конфеті-денс
З кожним роком багато змін відбувається в долях жителів кварталу. Створюються нові сім’ї, ось і цього дня символічним подарунком привітали молоду сім’ю Олександра та Світлани Міляєвих. Діти - наше майбутнє. З ними пов'язуються всі мрії і надії. І хоч на сьогоднішній день багатодітна сім'я це рідкість, на кварталі Миру вони проживають. Це сім’я Ткаченко, Писаренко, Сахонових, Чорнух, Лушнікових, Рудяшко. Символічні подарунки від Білокуракинської ОТГ було вручено жителям, які святкували свої дні народження: 60-річному ювіляру Володимиру Мороз та найменшому мешканцю, якому виповнилося три рочки, Артему Муравйову. На заході було зазначено, що серед поважних жителів кварталу є людина на ім’я Євген Ткаченко, який з нагоди відзначення 80-ї річниці з Дня утворення Луганської області був нагороджений подякою Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм у галузі агропромислового комплексу. Дуже багато талановитих та працьовитих людей проживає на нашій рідній Білокуракинщині, якими ми справді пишаємося.
Анжеліка Сінєльнікова
Свої щирі музичні композиції дарували Євгенія Білоус, Ольга Лисиця, Галина Пєкалєва, Валерія та Анжеліка Сінєльнікова. Яскраві номери продемонстрував танцювальний колектив «Конфеті-денс». Паралельно відбулись футбольний Чемпіонат Білокуракинської громади та товариська зустріч ветеранів футболу, які були приурочені Дню фізичної культури і спорту України.
Отже, захід видався дуже різноплановий, тут були розваги та заняття для будь-якого віку. Так, всі бажаючі за підтримки Білокуракинської ОТГ безкоштовно частувалися запашною польовою кашею; для дітей працював батут та було проведено ряд спортивних ігор «Веселі старти».
Свято завершилося яскравим феєрверком. Мешканці кварталу Миру були безмежно задоволені святом, адже подібні заходи, ще й з таким розмахом, тут відбуваються не часто.

Танцювальний колектив Конфеті-денс

Немає коментарів:

Дописати коментар