суботу, 22 вересня 2018 р.

ВПЕВНЕНО КРОКУЄМО У КОМФОРТНЕ МАЙБУТНЄ

В'ячеслав Чумаченко, Сергій Щебетенко, Сергій Сірик
На території смт Білокуракине відбулася грандіозна подія - відкриття яскравого, багатофункціонального, гарного, практичного, а головне якісного торгівельного комплексу «Оазис», де можна буде придбати будь-який товар у широкому асортименті. Ще в квітні місяці цього року на місці сучасного комплексу знаходився ринок, де умови та зовнішній вигляд були вкрай незадовільними. І за досить стислі терміни ця місцина перетворилася на охайну, гарну територію, де населення має змогу не лише придбати ті чи інші предмети, а й комфортно пересуватися, бо це є прохідна вулиця, пішохідний трафік.
Розпочалося свято дитячою програмою за участю артистів- аніматорів із м. Старобільськ. Дітлахи з радістю брали участь в усіх конкурсах, танцювали та щиро посміхалися. Після дитячих розваг відбулася урочиста частина вечора, ведучою якої була Ніна Леніна. В рамках концерту свою пісенну композицію присутнім подарувала Анжеліка Сінєльнікова.
Зі словами привітань зі сцени до білокуракинців та гостей селища звернулися голова Білокуракинської ОТГ Сергій Сірик та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко. Вони зазначили, що й сьогодні підприємці у непростих умовах своєю наполегливою працею, активною громадською
позицією забезпечують добробут не тільки власних родин, але і створюють нові робочі місця, активно сприяють вирішенню актуальних проблем економіки району, області та України загалом.
Цього прекрасного дня подяки Білокуракинської ОТТ, райдержадміністрації були вручені всім тим, хто взяв участь у втіленні ідеї щодо модернізації старого місцевого ринку, а саме: директору будівельної компанії «Мегастрой» Олександру Бібікову (м. Старобільськ) та співвласникам бізнес-проекту - Віктору Білику(м. Харків), Олексію Нагорному (м. Старобільськ), В'ячеславу Чумаченку (смт Білокуракине).
«З давніх-давен діяльність закладу завжди розпочиналася з перерізання стрічки», - зазначила ведуча Ніна Ланіна. Ось і цього дня настала ця радісна і щаслива мить, і з почуттям великої шани та вдячності почесне право перерізати червону стрічку та офіційно відкрити торговий комплекс «Оазис» було надано Віктору Білику (м. Харків). Увечері на всіх присутніх також чекав цікавий сюрприз - драйвовий та танцювальний виступ Open Air за участю DJ Noise і МС Dmitry Belyi (м.Сєвєродонецьк).
Відтепер у нашому селищі з’явився ще один об'єкт, яким ми справді можемо пишатися. На території комплексу знаходяться комфортабельні магазинчики. Ця подія стала рухом вперед, щоб жити в гарних умовах.

 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар