суботу, 15 вересня 2018 р.

НА ВАРТІ ЗДОРОВ'Я БІЛОКУРАКИНЦІВ

Щороку в третю суботу вересня понад 350 тисяч представників фармацевтичної галузі України відзначають своє професійне свято. Праця аптекаря - це, в першу чергу, самовіддане служіння людям, адже він вкладає в свою роботу не лише ентузіазм, досвід та знання, а й частинку душі, стоячи пліч-о-пліч з медичними працівниками на варті здоров’я громадян України.
Фармацевти Білокуракинщини, без перебільшення, є взірцем високого професійного рівня й моральних якостей. Так, в районі працює 5 провізорів і 8 фармацевтів, які надають лікарську допомогу населенню. Всі провізори і фармацевти мають кваліфікаційні категорії. З 8 фармацевтів вищу кваліфікаційну категорію мають 3 людини, 3 - мають першу категорію і одна людина другу. Загалом на Білокуракинщині медичні препарати можна придбати в 5-ти аптеках, 1-му аптечному пункті при поліклініці центральної районної лікарні та 21-му пункті реалізації лікарських засобів і виробів медичного призначення при фельдшерсько-акушерських пунктах.
Перш за все варто привітати з професійним святом всіх ветеранів аптечної справи: завідуючого М.Л.Данилка, заступника С.В.Муромець, фармацевтів Н.А.Острогляд, Г.Д.Острогляд, О.І.Пономаренко, санітарок-мийниць Г.М.Козлову та В.М.Робочу.
З нагоди професійного свята безпосередньо хочеться відзначити фахівців- професіоналів, які постійно та вже багато років виконують планові завдання, піклуються про забезпечення населення необхідними медикаментами і предметами медичного призначення, ввічливо, уважно ставляться до відвідувачів, намагаються всіх забезпечити необхідними ліками. Це завідуюча аптекою №77 С.А.Радченко, яка більше 30-ти років працює у селищі Лозно-Олександрівка, завідувач аптеки №73 с. Нещеретове Р.В.Лизенко, завідуюча аптеки №310 с. Мирне Н.В.Овчаренко. У центральній районній аптеці велику роботу з забезпечення населення медикаментами і виробами медичного призначення проводять заступник завідувача І.І.Легостаєва, провізор І категорії О.П.Кученко, фармацевти Л.В.Котенко, Є.І.Статівка, в аптеці №84 смт Білокуракине - Л.П.Пономаренко, в аптечному пункті при поліклініці - фармацевти М.І.Коваленко, Т.Л.Міщенко, Є.А.Прокоф’єва.
У деяких населених пунктах Білокуракинщини населення забезпечується медикаментами через пункти реалізації лікарських засобів і виробів медичного призначення, організованих при фельдшерсько-акушерських пунктах. Велику роботу у цьому напрямку проводять завідуючі такими пунктами: О.В.Кучеренко (Шарівський ФАП), Н.М.Макарова (Луб'янский ФАП), А.А.Письменна (Тимошинський ФАП), О.І.Марченко (Дем'янівський ФАП), Г.В.Ткаченко (Просторівський ФАП), Є.В.Руденко (Солідарненський ФАП).
Вітаючи представників фармацевтичної галузі зі святом не можна не згадати й про головного бухгалтера центральної районної аптеки №85 Л.О.Токаренко, яка вже 9 років очолює бухгалтерію зазначеної аптеки. З нею разом працює бухгалтер К.І.Антоненко. Прибиральниці службових приміщень В.І.Майборода, О.М.Тарасюк підтримують на належному рівні чистоту в приміщеннях центральної районної аптеки №85 та доглядають за квітами. Добре зарекомендував себе в роботі водій О.В.Обловацький.
З нагоди професійного свята всім представникам фармацевтичної галузі хочеться побажати головного - міцного здоров’я на довгі роки. Нехай оберігає Господь на всіх ваших шляхах. А успіх завжди супроводжує на життєвих дорогах.

Л.ПЕТРЕНКО, завідувач ВП «ЦРА №85»

Немає коментарів:

Дописати коментар