суботу, 8 вересня 2018 р.

ЗАПОБІГТИ ПОЖЕЖАМ

Пожежі в Білокуракинському районі, 2018 рік
Порушення правил пожежної безпеки загрожує навколишньому середовищу і становить небезпеку для життя людей.
Управління ДП «Білокуракинського ЛМГ» Олексіївського лісництва нагадує, що під час перебування в лісі необхідно повідомляти лісогосподарське підприємство та підрозділи МНС про виникнення лісової пожежі.
Протягом пожежонебезпечного періоду забороняється: розведення багаття у лісовому насадженні; заїзд на територію лісового фонду транспортних засобів; палити, кидати у лісі непогашені сірники; випалювати траву та інші рослинні рештки на землях лісовою фонду, а також на прилеглих до лісу земельних ділянках.
У свою чергу Олексіївське лісництво проводить заходи щодо запобігання виникнення та попередження пожеж. Регулярно проводить рейди щодо контролю за дотриманням правил пожежної безпеки в лісах Олексіївського лісництва.
З початку року на території лісових насаджень Олексіївського лісництва було зроблено догляд за мінералізованими смугами в кількості 142,1 км. Та до кінця року планується обновити ще 300 км смуг.
Період особливої пожежної небезпеки триватиме до жовтня включно.
Лісівники Олексіївського лісництва закликають жителів прилеглих сіл території лісового фонду Олексіївського лісництва дотримуватися правил пожежної безпеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар