суботу, 8 вересня 2018 р.

УВАГА: СПЛАЧУЄМО ПОДАТКИ НА НОВІ БЮДЖЕТНІ РАХУНКИ

У Сватівській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Луганській області нагадують: з 2 липня 2018 року змінено реквізити бюджетних рахунків для сплати податків, зборів та обов'язкових платежів.
Граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, протягом якого старі рахунки залишаються активними, закінчується 10.09.2018 р.
Таким чином, починаючи з 11.09.2018 р. кошти, які сплачуватимуться платниками податків на рахунки зі старими реквізитами не будуть зараховуватись до бюджетів, а повертатимуться платникам, як нез'ясовані надходження.
У зв'язку з цим, платникам податків при заповненні розрахункових документів на сплату податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів необхідно зазначати реквізити рахунків, відкритих з 02.07.2018 р. на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998).
З оновленими рахунками можна ознайомитися в Центрах обслуговування платників за місцем обліку та на субсайті Головного управління ДФС у Луганській області у банері «Бюджетні рахунки» або за посиланням: http://lg.sts.gov.ua/byudjetni-rahunki/

Сватівська ОДПІ

Немає коментарів:

Дописати коментар